ENERGIJSKO SVETOVANJE, PODPORA IN TERAPIJE

Energijsko podporo in terapije, po dogovoru, sicer izjemoma tudi na daljavo izvajam s pomočjo mojih sposobnosti in energijskim pripomočkom ter prijateljem, ki ga imam stalno ob sebi in to je moje nihalo Izis, s katerim si pomagam pri prenosu energije na vas.


Ker sem Usui in Imara reiki mojster pa se seveda lahko odločite tudi za energijsko podporo z Reiki energijo. Energijska podpora zajema vibracijsko terapijo in sočasno zaščito z dodatno energijo, ki vam pomaga skozi težavnejše obdobje ali dogodke, da okrepimo delovanje za naprej in vas povežemo z vašimi podpornimi energijami Duše, Angelov in Vodnikov.

Energijska podpora je vsestransko koristna, saj v vaše življenje pripelje ljudi in okoliščine, ki vas podpirajo, zato se obvezno izvaja z vašim sodelovanjem, da se lahko doseže njen potencialni maksimum.


Z energijsko podporo in terapijami bomo:

  1. Poiskali notranje vzroke nastalih težav omilili in odpravili posledice
  2. Izboljšali splošno počutje in zdravje
  3. Aktivirali vaše energijske centre oz. Čakre
  4. Ponovno vzpostavili ravnovesje in pravilno delovanje vaših Čaker
  5. Izboljšali in ojačali vaše telesno energijo …….


Se želite naročiti na energisjko podporo ali osebno svetovanje z intuitivnim vpogledom v karte?


Svoje naročilo lahko posredujete preko obrazca s klikom na spodnji zeleni gumb.


PRISPEVEK:

Energijska podpora za vzpostavljanje ravnivesja v čakrah - 10 minut je gratis.


Intuitivno svetovanje z vpogledom v karte na 1 vprašanje, ki se nanaša na konkretno situacijo preko e-maila je gratis.


Za celostno energijsko podporo in terapijo v trajanju 30 - 40 minut ali osebno intuitivno svetovanje z vpogledom v karte se izvede v skladu z energijsko izmenjavo s simbolnim prispevkom 10 eurov oz. po dogovoru.


Brezplačne vsebine z nasveti, ki vam lahko koristijo pri iskanju rešitev vaših morebitnih osebnih in zdravstvenih težav si lahko preberete na mojem Blogu s klikom tukaj