Seminar z delavnicami je zasnovan na način, da postopno usvojite in razvijete svoje potenciale za delo z lastnimi energijami na poti samozdravljenja

Na kratko o seminarjuPripravil sem celovit program Postani sam svoj zdravilec, ki vam bo pomagal, da boste začeli slediti svojemu notranjemu vodstvu in notranji svetlobi. Posledično boste lažje in hitreje dosegali cilje, izboljšali boste svoje počutje, telesno zdravje in še mnogo več...


Delo z lastnimi energijami zahteva od nas popolno umirjenost, koncentracijo in sposobnost transformiranja energij tja, kamor želimo.


LOKACIJA: Savska cesta 3a, Ljubljana, 2. nadstropje (v isti zgradbi kot je podjetje EnaA.com)

KDAJ: TORKI - 8.10., 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12., 7.1. in 21.1.2020, začnemo ob 17.00 uri

PRISPEVEK: 7 eur na delavnico

Seminar je zasnovan tako, da skozi delavnice postopno razvijete in usvojite potenciale uporabe lastne energije tako, da skozi dlani zdravilno energijo projecirate tja, kamor želite in si tako pomagati pri samozdravljenju.


Pri delu z energijami je pomemben vidik, da se na mentalni ravni z mislimi osredotočimo in usmerjamo energijo z uporabo naših dlani ali drugih energijskih oz. vibracijskih orodij, kot so npr. nihalo, glasbene vilice, lastni glas, mantre itd.


Na vajah bomo tako obdelali različne položaje dlani za določene zdravstvene težave itd. Obravnavali bomo tudi druge pristope in tehnike, ki nam lahko pomagajo pri terapijah in zdravljenju - npr. zvok in lastni glas z uporabo manter, samoglasnikov ipd., kromoterapija, torej zdravljenje s pomočjo barv ...


Seminar obsega nekje do največ 10 delavnic, na mesec bomo imeli po dve delavnici, torej nekje 5 mesecev. Po zaključku udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na osnovnem seminarju.


Se želiš naučiti veščine uporabe lastne energije, ki omogoča samozdravljenje? Potem klikni na spodnji gumb.


V kolikor želite izvedeti kaj več oziroma se udeležiti delavnic, na katerih se postopno učimo dela z energijami z uporabo dlani, se na seminar lahko prijavite preko obrazca s klikom na spodnji gumb.